Ontvang een persoonlijk advies van onze talentmanagers

Of je nu op zoek bent naar een vaste baan op een verpleegafdeling, gelijk in opleiding wil voor een specialisatie, via het flexburo verschillende afdelingen wil leren kennen, eerst op wereldreis wil (met de baan voor daarna al in de pocket) of het nog niet weet. Onze talentmanagers Kim en Dominique bekijken graag samen met jou de mogelijkheden in MMC.

Studeer jij binnenkort af als verpleegkundige? Weet je al op welke afdeling jij jouw carrière wilt starten? Of werk je al als verpleegkundige en wil je de overstap maken naar een (ander) ziekenhuis. Wij denken graag met je mee! In ons vacatureoverzicht vind je al onze vacatures voor verpleegkundigen. Ook vacatures op specialistische afdelingen als de NICU. Weet je nog niet zo goed waar jouw hart ligt en wil je graag de sfeer proeven op verschillende afdelingen? Ook dat kan. Onze talentmanagers zijn er om jou te helpen. Zij bekijken samen met jou waar jouw talenten liggen, welke afdelingen goed bij jou passen en brengen je in contact met afdelingshoofden in MMC. Kunnen we nog niet de vacature bieden waar jij naar op zoek bent, dan maken zij samen met jou een plan om te komen waar jij wilt komen.

Reageer op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Wil je meer informatie? Neem contact op met onze talentmanagers: Kim Rebel of Dominique Schoenmakers via flexburo@mmc.nl of 06 – 57 51 89 05 (Kim) / 06 – 53 85 56 53 (Dominique). Appen mag ook!