3 oktober 2024

OECI-accreditatie uitgereikt: waardevolle erkenning kankerzorg

In april werd bekend dat OncoZON, waar Máxima MC onderdeel van is, als eerste grote oncologisch netwerk het prestigieuze OECI netwerk kwaliteitskeurmerk kreeg. Op 27 september werd de prestigieuze accreditatie officieel uitgereikt tijdens het OncoZON-symposium.

Organisation of European Cancer Institutes (OECI) erkent multidisciplinaire aanpak

De erkenning betekent dat inwoners van Zuidoost-Nederland verzekerd zijn van de beste kankerzorg dichtbij huis. De OECI beoordeelt de aanpak van het netwerk als integraal en innovatief: hét voorbeeld voor de rest van de EU. Meer informatie over het kwaliteitskeurmerk van het Europese OECI netwerk, leest u op de website van OncoZON.

Oncologisch Netwerk Zuidoost-Nederland (OncoZON): samenwerken aan de best mogelijke kankerzorg

Máxima MC is samen met 9 andere OncoZON-partners* onderdeel van het Oncologisch Netwerk Zuidoost-Nederland (OncoZON). In dit samenwerkingsverband worden de handen ineen geslagen om in de regio de best mogelijke zorg op het gebied van kanker te bieden. OncoZON zorgt ervoor dat iedereen in de regio Zuidoost-Nederland de best mogelijke behandeling krijgt bij iedere vorm van kanker. Máxima MC is ontzettend trots op de samenwerking binnen OncoZON en de waardevolle erkenning.

* De OncoZON-partners zijn Anna Zorggroep, Catharina Ziekenhuis Eindhoven, Ziekenhuis Elkerliek, Laurentius Ziekenhuis, Maastro, Máxima MC, Maastricht UMC+, SJG Weert, VieCuri Medisch Centrum en Zuyderland MC.