Over het fonds

Máxima MC Fonds

De gezondheidszorg in ons land is van zeer hoog niveau. Die positie maakt de behoefte aan onderzoek en innovatie groter dan ooit. Hoe meer we weten en kunnen, hoe meer we willen en verwachten. Nieuwe behandelmethoden, nieuwe zorgconcepten, nieuwe medicijnen. In Máxima MC werken we er dagelijks aan om de zorg naar een nog hoger niveau te tillen.

Door de unieke ligging van Máxima MC in de Brainportregio gaan techniek en zorg hier hand in hand. Samen met partners in de Brainportregio, zoals de Technische Universiteit Eindhoven, draagt het ziekenhuis bij aan innovatie om de zorg ook in de toekomst betaalbaar en toegankelijk te houden. Maxima MC Fonds is opgericht om financiële steun te leveren voor onderzoek en innovatie.

De projecten waarvoor we steun zoeken zijn gericht op geboortezorg, oncologie, pijngeneeskunde en duurzame gezondheid en op projecten die het welbevinden van de patiënt, bezoeker of medewerkers bevorderen. Als niet-academisch ziekenhuis financiert Máxima MC de onderzoeken en innovaties voornamelijk zelf en zijn bestaande subsidieregelingen in veel gevallen ontoereikend. Maxima MC Fonds is een waardevol initiatief om MMC in deze unieke Brainportregio die volop groeit, bij onderzoek en innovatie te ondersteunen.

Nieuwsbrief
Jaarcijfers van het Máxima MC Fonds
Bestuur Máxima MC Fonds
Documenten
Fonds in het nieuws