Steun het fonds: particulieren

Draagt u het Máxima MC een warm hart toe? Heeft u goede ervaringen met het ziekenhuis? Uw partner, kinderen, ouders of familieleden wellicht? Ziet u het belang van onderzoek om de zorg van het ziekenhuis op hoog niveau te houden? Uw bijdrage aan het Máxima MC Fonds betekent een directe bijdrage aan de zorg van morgen.

Lees meer over het fonds

U kunt het fonds op verschillende manieren steunen.

Vriend

Vanaf €5 per maand wordt u al Vriend van het fonds en ontvangt u indien gewenst de Vrienden Nieuwsbrief. Deze houdt u regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en projecten die mede dankzij uw steun mogelijk worden gemaakt. Daarnaast ontvangt u een uitnodiging voor de publieke wetenschapsavond.

Word Vriend van het fonds

Eenmalige donatie

U kunt ook een eenmalige donatie doen. U steunt daarmee ons fonds en u ontvangt indien gewenst de Vrienden Nieuwsbrief.

Steun het fonds

Schenking legaat of erfstelling

Andere mogelijkheden om het fonds te steunen zijn

  • een periodieke schenking (van minimaal 5 jaar)
  • door middel van een schenkingsovereenkomst
  • een erfstelling in uw testament
  • een legaat door middel van een notariële akte

Voor meer informatie hierover neem contact op.

Ambassadeur

Tot slot heeft u als particulier de mogelijkheid om u als Ambassadeur direct aan het ziekenhuis, onderzoeker of specialist te verbinden. In een persoonlijk gesprek gaan wij graag met u na hoe u die verbintenis wenst te zien ingevuld.

Neem contact op

Fiscaal aantrekkelijk 

Het Máxima MC Onderzoek & Innovatie fonds is bij de Belastingdienst als een Algemeen Nut beogende Instelling (ANBI) geregistreerd. Een ANBI instelling kent speciale fiscale regels:

  • Uw schenking moet volledig ten goede aan het Máxima MC fonds komen.
  • Bij een eenmalige donatie kunt u deze gedeeltelijk aftrekken: een donatie aan een ANBI telt mee voor de giftenaftrek van de inkomstenbelasting.
  • U kunt uw periodieke donatie is volledig aftrekken indien u ten minste vijf jaar achtereen eenzelfde bedrag overmaakt. U moet uw periodieke donatie dan wel vastleggen in een schenkingsovereenkomst. Dit kunt u doen door het invullen van de Overeenkomst periodieke donatie Máxima MC fonds