English

Maxima Medisch Centrum Over MMC Nieuwsoverzicht Kom naar MMC Live! Voeding met verstand

Kom naar MMC Live! Voeding met verstand

13 oktober 2016

MMC organiseert avond over actueel gezondheidsonderwerp

Zo lang mogelijk zo gezond mogelijk blijven. Daar dragen de specialisten en professionals van Máxima Medisch Centrum (MMC) elke dag aan bij. Dat willen we graag met de hele regio delen via MMC Live! Daarom worden vanaf nu twee keer per jaar actuele onderwerpen over gezondheid op een toegankelijke manier belicht tijdens MMC Live! avonden. De eerste editie van MMC Live! wordt gehouden op woensdagavond 23 november en staat in het teken van voeding.

  

MMCLive

  

Elke dag zijn we met voeding bezig. Er zijn diverse hypes over voeding. Maar wat is nu een hype en wat is echt goed voor je? Wat kun je eten met gezond verstand? Arts Richard Verheesen geeft hierover dagelijks advies. Hij zet mensen aan om door middel van voeding meer regie te krijgen over hun gezondheid. Tijdens MMC Live! ontrafelt hij hypes over voeding en vertelt hij wat echt goed voor je is. Ook is er volop ruimte om vragen te stellen en gaat hij in gesprek met de zaal.

  

Gezonde voeding en verandering in leefstijl

Wat is een gezond voedingspatroon? MMC diëtist Puck Reckers geeft daar praktische tips over tijdens MMC Live! Voeding en leefstijl zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe gaan jij en je omgeving om met een gedragsverandering op het gebied van voeding? Psychologe Dionne Kessing met expertise op vlak van gezondheidsgedrag geeft je tijdens de avond diverse tips & tricks en daagt je uit om in de zaal al doelen te stellen waarmee je thuis aan de slag kunt gaan. 

  

Aanmelden

MMC Live! Voeding met verstand vindt plaats op woensdagavond 23 november 2016 van 19.00 – 21.30 uur in het Auditorium van MMC in Veldhoven (De Run 4600). De toegang is gratis. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk, omdat het maximum aantal inschrijvingen bereikt is. 

   

Programma

Inloop:

tussen 19.00 en 19.30 uur

Aanvang:

19.30 uur

Einde:

21.30 uur

E-mail de webmaster

Meer MMC websites: