English

Maxima Medisch Centrum Over MMC Nieuwsoverzicht Bezoek de finale van het Health Pitch Event!

Bezoek de finale van het Health Pitch Event!

11 mei 2017

Innovators strijden om een plaats op de Health Innovation Campus

 

Heb jij interesse voor zorginnovatie en de toekomst van de gezondheidszorg? Breng dan tijdens de Dutch Technology Week een bezoek aan de finale van het Health Pitch Event.

 

Veelbelovende innovaties

Uit alle inzendingen zijn inmiddels 8 innovators geselecteerd en uitgenodigd voor de voorronde op dinsdag 16 mei. De aanmeldingen zijn veelbelovend. Zo heeft een zorginnovator een product ontwikkeld, waarmee het mogelijk is om na de geboorte thuis lichttherapie bij een te hoog bilirubine gehalte te geven. Een ander heeft een behandeling ontwikkeld voor het sneller genezen van wonden. Ook reanimatieonderwijs via Virtual Reality komt aan bod. Tijdens de voorronde presenteren de innovators hun zorgidee aan een expertpanel, dat aan het eind van de dag drie innovators zal uitnodigen voor de finale op vrijdag 19 mei.

 

Finale

Tijdens de finale pitchen de drie finalisten opnieuw voor een expertpanel én publiek. Het expertpanel, publiek en de buitenwereld stemmen na de pitches van de 3 finalisten online op de kandidaat van hun keuze. Degene met de meeste stemmen wint het Health Pitch Event.

De finale wordt begeleid door dagvoorzitter en inspirerend spreker Anne Bruinvels. Zij staat bekend om haar boeiende lezingen over de toekomst van de gezondheidszorg en zal de finale openen met een korte inhoudelijke lezing. Dit op vrijdag 19 mei in het Atelier van de Health Innovation Campus van Máxima Medisch Centrum in Veldhoven.

 

Het programma van de finale is als volgt:

14.00u

  

Inhoudelijke aftrap rondom de toekomst van de gezondheidszorg door Anne Bruinvels

14.30u

  

Pitches 3 finalisten

15.15u

  

Beschouwing tijdens verwerken stemuitslag door Anne Bruinvels

15.45u

  

Bekendmaking uitslag

16.00u

  

Netwerkborrel

17.30u

  

Einde

 

Heb je interesse in het bijwonen van de finale met pitches van de 3 finalisten, spreker Anne Bruinvels en uitgebreide netwerkgelegenheid? Meld je dan nu aan per mail.

 

Het Health Pitch Event is een initiatief van Health Innovation Campus, Máxima Medisch Centrum, Slimmer Leven 2020 en Brainport Development en wordt mede mogelijk gemaakt door Bright Move, TU Eindhoven, Fontys Hogescholen en Rabobank Eindhoven-Veldhoven.

 

E-mail de webmaster

Meer MMC websites: