English

Maxima Medisch Centrum Medewerkers Avoort, dr. S.J.C. van der

Avoort, dr. S.J.C. van der

Specialisme: keel-, neus- en oorheelkunde

Aandachtsgebied(en): neus- en bijholteklachten, traanwegchirurgie, slaap- en snurkgeneeskunde, stem- en slikstoornissen, kinder-KNO

Telefoonnummer: (040) 8885670

Ik ben een enthousiaste all-round KNO-arts. De Keel-, neus- en oorheelkunde is uitdagend en afwisselend. Ik behandel volwassenen met allerlei ziektebeelden, maar ook kinderen maken een groot deel uit van mijn werkzaamheden. Op dit relatief kleine gebied bestaan veel klachten en ziektebeelden en is de anatomie bijzonder afwisselend.  

 

Mijn studie geneeskunde deed ik in Antwerpen waarna ik mij specialiseerde tot KNO-arts in het UMCN st. Radboud in Nijmegen. De laatste fase van mijn opleiding heb ik me verder verdiept in de Rhinologie en aangezichtschirurgie. Sinds 2009 ben ik met veel plezier werkzaam in het Máxima Medisch Centrum locatie Veldhoven en Eindhoven. Mijn aandachtsgebieden zijn Rhinologie, traanwegchirurgie en laryngologie. Tevens maak ik deel uit van de werkgroep Slaap- en Snurkgeneeskunde in samenwerking met de longartsen van ons ziekenhuis.   

Aangesteld: 2009

    
Opleidingen & ervaringen:

  • 2009 - heden:  Werkzaam als KNO-arts in Maxima Medisch Centrum
  • 2004-2009:  Opleiding tot KNO-arts, UMCN st Radboud, Nijmegen
  • 2007:  Promotie, Universiteit  Nijmegen. Titel proefschrift: “ Sonotubometry,  measurement of Eustachian tube function”
  • 1996-2003:  Opleiding Geneeskunde, Universiteit Antwerpen, België

    

Lidmaatschappen:

  • KNO-Vereniging Nederland
  • Regionale vereniging KNO-artsen KNOW-HOW
  • Orde Medische Specialisten (OMS)

     

Publicaties:
Zie pubmed
         

Talen:
Nederlands, Engels

E-mail de webmaster

Meer MMC websites: